На Рівненщині вибух гранати пошкодив машини львів'янина та киянина (ФОТО)

Предмет кинули на подвір'я готельного комплексу

На подвір’я готельного комплексу «4Х4» у селі Колоденка, що на Рівненщині, сьогодні опівночі кинули гранату. Предмет вибухнув та пошкодив два автомобілі відвідувачів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:

Сьогодні, третього квітня, близько опівночі на території готельного комплексу у селі Колоденка пролунав вибух. Поліцейські встановили, що невідомі особи кинули гранату «РГД-5», внаслідок вибуху якої пошкоджено два автомобілі відвідувачів.

Близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення 23-річної адміністратора закладу, що на території готельного комплексу в селі Колоденка вибухнув невідомий предмет, унаслідок чого пошкоджені два автомобілі. Ніхто не постраждав.

Поліцейські на місці події встановили, що зі сторони автодороги "Київ-Чоп" невідома особа кинула на територію парковки готельно-розважального комплексу предмет, ззовні схожий на гранату «РГД-5».



Унаслідок вибуху було пошкоджено автомобілі «Opel Antara» 46-річного львів’янина та «Skoda Octavia», який належить 35-річному киянину. Водії прямували до Львова та до Києва в особистих справах та зупинилися у готельному комплексі.

Наразі поліцейські розшукують зловмисників. Їм загрожує від трьох до семи років ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень