На Рівненщині вручили спортивні «Оскари»

Прищепа, Ліщук, Гонта і Жох - серед переможців

«Найкращою спортсменкою року» визнали Наталію Прищепу – дворазову чемпіонку Європи з бігу на 800 метрів.

«Найкращим спортсмен року» став Михайло Романчук – чемпіон світу та чемпіон Європи з плавання. Минулий сезон для спортсмена був дуже вдалим, адже у 2018 році на плавця чекав успіх у всіх змаганнях.

Перемогу у номінації «Найкращий тренер року» здобув Сергій Бондар – заслужений тренер України зі стрільби кульової, наставник Олега Омельчука.

«Найкращою командою року» визнали жіночу команду баскетбольного клубу «Рівне», яка виборола «бронзу» у чемпіонаті України. Окрім іншого, баскетбольний клуб провів низку благодійних акцій, майстер-класів у школах та відкритих тренувань, що сприяло подальшій популяризації баскетболу у Рівненській області.

[media=133489]

«Сенсацією року» став Дмитро Гонта. 16-річний рівнянин Дмитро Гонта завоював бронзову нагороду у кульовій стрільбі з пістолета на 10 м на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині. Наш спортсмен показав клас у змішаних командних змаганнях разом з представницею Мексики.

У номінації «Найкращий спортивний організатор» переміг Сергій Ліщук – президент баскетбольного клубу «Рівне».

Традиційно відзначили представників паралімпійського руху, вихованців регіонального центру «Інваспорт» у номінації «Сильні духом». У цьому році кращим визнали Миколу Синюка – бронзового призера чемпіонату Європи та чемпіонату світу з веслування на каное.

«Спортивною славою Рівненщини» стала Ольга Земляк – бронзова призерка Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року.

Переможцем у номінації «Разом з олімпійцями» визнали Олега Жоха, який у 2018 році став восьмиразовим чемпіоном світу з армспорту.

У номінації «Меценат спортивного року» визначили компанію «Авто плюс».



«Народним вибором» став Олег Омельчук – чемпіон Європи, бронзовий призер чемпіонату світу зі стрільби кульової.

У номінації «Чесна гра» перемогу отримала Наталія Прищепа – дворазова чемпіонка Європи з бігу на 800 метрів. Весь світ побачив благородний вчинок Наталії після фінішу у півфіналі чемпіонату Європи з легкої атлетики, коли вона повернулася і допомогла піднятися спортсменці-суперниці з Бельгії.

Перемогу у номінації «Об’єктивність та компетентність» у свій актив записала телерадіокомпанія «UA: Рівне».

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень