Померти за кермом. Про ДТП за участю маршрутки на Рівненщині (ПОЛІЦІЯ)

Водію маршрутки стало зле, він не зміг уникнути зіткнення з залізобетонним стовпом

У Рівненському районі водій маршрутки помер практично за кермом. Напередодні, близько 19 години у селі Застав'я водію маршрутки «Рівне-Сухівці» стало зле, і він здійснив наїзд на залізобетонну опору.

Подробиці розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 52-річний мешканець села Зоря, керуючи автомобілем марки «Mercedes-Benz 709» рухався зі сторони автодороги «Устилуг-Луцьк-Рівне» у напрямку села Голишів.

 

У результаті різкого погіршення самопочуття не впорався з керуванням та допустив зіткнення із залізобетонним стовпом на узбіччі дороги.

 


Пасажири маршрутки викликали швидку медичну допомогу. Однак, попри надані реанімаційні заходи, водій з попереднім діагнозом обширний інфаркт помер у кареті швидкої допомоги.

У результаті зіткнення 35-річна пасажирка отримала забійну рану носа та лівої брови. Медики доставили її в приймальне відділення Рівненської райлікарні та після надання медичної допомоги відпустили додому.

На момент ДТП в маршрутці перебувало близько десяти пасажирів. На щастя, більше ніхто з них не потребував допомоги медиків 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень