ДТП на Рівненщині: маршрутка протаранила пост поліції. Він упав на патрульне авто (ФОТО)

Автопригода трапилася у Сарненському районі

Вчора у Сарненському районі на стаціонарному посту 5 поліцейської роти патрульної поліції трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляє поліція, у результаті зіткнення двох транспортних засобів тілесні ушкодження отримали четверо осіб і пошкоджено спостережний пост поліції.

За попередніми даними, водій автомобіля «Mazda» на перехресті з круговим рухом не надав перевагу маршрутці:

Слідчо-оперативна на місці події встановила, що 40-річний водій «Mazda CX-7», житель Рокитнівського району, на перехресті з круговим рухом не надав переваги та допустив зіткнення із автомобілем «Mercedes-Benz», маршрутним таксі, під керуванням 35-річного жителя Сарненського району.

 [media=91477]

Від удару автомобіль «Mazda CX-7» відкинуло в сторону, а маршрутне таксі за інерцією в’їхало та пошкодило спостережний пост поліції із нагляду за дорожнім рухом. Припарковане поруч службове авто зазнало незначних механічних пошкоджень.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири «Mazda CX-7»: 38-річна дружина водія і троє малолітніх дітей 9-ти, 10-ти та 12-ти років. Потерпілим, які від госпіталізації відмовилися, була надана медична допомога на місці.

Водії за результатами освідування були тверезі.

У маршрутному таксі на момент ДТП перебувало понад шість пасажирів. Ніхто з них не постраждав.

Досудове розслідування триває. Транспортні засоби знаходяться на території Сарненського відділу поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень