На Рівненщині власники «Мерседесів» крадуть із магазинів продукти?

Їх спіймали поліцейські

Двоє чоловіків обікрали магазин у селі Мости, Здолбунівського району. Викрали гроші, алкогольні напої та продукти харчування. Вже за кілька годин поліцейські затримали зловмисників. Керівнику групи суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:

Повідомлення про крадіжку до поліції надійшло восьмого липня близько дев’ятої ранку. Поліцейські встановили, що зловмисники проникли у торгівельний заклад шляхом віджиму пластикового вікна.

За попередньою інформацією, крадії заволоділи грішми та товарами на загальну суму близько шести тисяч гривень.

Поліцейські натрапили на слід зловмисників, які їхали на автомобілі «Mercedes-Benz» під керуванням 30-річного здолбунівчанина. Коли в селі Уїздці правоохоронці зупинили легковик, водій намагався втекти, втім працівники кримінальної поліції швидко наздогнали утікача.

У салоні автомобіля також перебував 28-річний житель райцентру. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили та вилучили речі, викрадені з магазину.

Відомо, що 30-річний зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство, крадіжки та зберігання наркотиків. Крім того, на розгляді у суді також перебувають кримінальні провадження за фактом вчинення ним крадіжок та незаконного поводження зі зброєю.

Десятого липня чоловіку обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Інший крадій раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та шкодує, що вчинив злочин, тому поки що перебуває на волі.

Досудове розслідування за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, триває. Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до інших злочинів. Їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень