На Рівненщині створили перший інформаційний офіс для туристів у селі. Чому тут?

Урочисто його відкриють у вівторок, 3 жовтня

Інформаційно-туристичний офіс відкриють біля Шевченкового джерела у селі Підлужжя Дубенського району.

Досі такі офіси відкривали у райцентрах області, де, зазвичай, буває більше туристів. Тому ми поцікавилися причиною відкриття інформаційно-туристичного офісу у селі.

Заступник начальника обласного управління культури і туризму Ярослава Гаврилова каже, що він тут доречний:  

Підлужжя стоїть на міжнародній трасі - міжнародному транспортному коридорі Київ-Чоп.

 

Підлужжя – це Шевченкове джерело, де зупиняється дуже багато туристів.

 

Там є готове приміщення і не треба будувати щось нове, а є можливість використати те, що уже створено. Це приміщення – філія музею – невеличка кімната.

 

Тому там один з інформаційних центрів.

За словами Ярослави Гаврилової, цей туристичний офіс розрахований на туристів, які мандрують автомобілями чи автобусами у складі туристичних груп.  Чиновниця каже, що й сама завжди зупиняється біля Шевченкового джерела випити води, коли проїжджає у цих місцях.

Там є кафе. Є можливість відпочити і  пройтися. А коли будуть ще інформаційні знаки, дорожні знаки, що це інформаційний центр, люди будуть зупинятися. 

У Рівненській області інформаційно-туристичні офіси вже діють в райцентрах Острог, Володимирець та Сарни. Офіс у Підлужжі стане четвертим. 

Нагадаємо, що в інформаційно-туристичному офісі туристи можуть отримати інформацію про туристичні об’єкти, маршрути, екскурсії, розклад потягів та автобусів, побутові поради щодо проживання, харчування та про культурні заходи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Туризм
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень