У Героїв СРСР та Соцпраці Рівненщини хочуть забрати доплати

По 100 гривень у кожного

Героям на Рівненщині хочуть скасувати соціальні виплати. Йдеться про Героїв Соціалістичної праці, Радянського Союзу та Героїв України.

П’ятирічна програма допомоги малозахищеним верствам населення завершується, а в новій комісія з питань соцзахисту Рівненської облради цих категорій бачити не захотіла. Розповідає керівник департаменту соцзахисту облдержадміністрації Олексій Шамак:

Закінчується в нас програма в цьому році, яку розробили на п’ять років.

 

Єдине зауваження в комісії з соціальних питань було щодо нової програми – це виключити допомогу Героям Радянського Союзу, Героям Соціалістичної праці. Вони рекомендували виключити цей пункт і не платити їм допомогу.

 

У нас на Рівненщині є два Герої України та дев’ять Героїв Соціалістичної праці, один із яких у тому числі й Герой Радянського Союзу .

Олексій Шамак вважає, що цим людям ці гроші виплачувати варто. З ним погодились і члени комісії облради. Адже сума, про яку йдеться - це 100 гривень на місяць кожному з них, відповідно, ціна питання для області – 1100 гривень на місяць.

Тож депутати на засіданні комісії вирішили не скасовувати ці доплати. Втім, остаточне рішення з цього приводу прийме обласна рада на сесії 1 грудня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень