На Рівненщині у серпні - п'ять фестивалів та свято

Тож кожен знайде розвагу на свій смак

5 серпня - креативний етнофестиваль «ЛастівкаFEST» у Смизькій громаді Дубенського району. Це мікс бібліотечного простору, майстерні талановитих людей, літературної толоки, українського фольклору у сучасній обробці та виставки художниці Наталії Бороденко. Початок о 14.00 у місцевому парку «Дубина».

12 серпня - фестиваль-ярмарок «Золотіївські ряди – свято меду і трави» у Рівному. Тут проведуть золотіївську майстерню талантів, дитячі забави, виставку ужиткового мистецтва, козацький куліш, катання на конях та багато інших розваг. Під час заходу будуть концерт та ярмарка. Початок о 13.00 на вулиці Олексинській (біля бібліотеки), мікрорайон Золотіїв. 

19 серпня - свято "Медові гостини" у селищі Млинів. У програмі - смачні частування, виставки народних умільців та медоварів, святковий концерт від млинівчан та гостей із сусідніх районів.

22-26 серпня - VIII Міжнародний  фестиваль-конкурс дитячого фольклору «Котилася торба» у Дубні. На мистецьку подію запрошені фольклорні гурти зі Словенії, Литви, Польщі. Учасниками стануть й колективи з Харківської, Херсонської, Одеської, Вінницької, Хмельницької. Чернівецької, Івано-Франківської, Волинської областей.

24-26 серпня - Міжнародний фестиваль «Art Jazz Corporation» у Рівному. Це унікальний мистецький проект, поєднання різноманітних жанрів мистецтва в темі джазу: музика, фотографія, живопис, хореографія тощо.

25-26 серпня - Міжнародний фестиваль ковалів «Металеве серце України» у Рівному. На ньому ковалі з України та із-за кордону демонструватимуть своє мистецтво. 

За інформацією Рівненської ОДА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень