На Рівненщині у підвалі знайшли зниклого безвісти (ФОТО)

Тіло 52-річного мешканця Нової Українки кілька місяців пролежало, закидане землею


Про зникнення 52-річного сина, жителя села Нова Українка, до поліції 31 жовтня цьогоріч повідомила 75-річна матір. Хоч він і зловживав алкоголем і вів аморальний спосіб життя, жінка почала хвилюватися, адже майже півтора місяця додому не з’являвся. Поліцейські Рівненського районного відділення поліції розшукали чоловіка, але вже мертвого. Тіло його пролежало у погребі понад два місяці.



Поліцейські з’ясували, що 52-річного чоловіка разом із 47-річною дружиною бачили на дачному масиві у будинку 74-річного односельчанина. Тут і тривали регулярні пиятики.


П’ятого грудня поліцейські у погребі помешкання виявили прикидане землею тіло безвісти зниклого чоловіка, яке пролежало там понад два місяці. За результатами судово-медичної експертизи він помер від зовнішньої та внутрішньої кровотечі та численних колото-різаних поранень з ушкодженням внутрішніх органів.



Попередньо встановлено, що ще у вересні до пенсіонера завітав уже загиблий чоловік разом із дружиною. Між присутніми виникла сварка, у результаті якої 52-річний чоловік отримав численні ножові поранення. 74-річний господар, коли в його оселю завітали поліцейські, від дачі будь-яких показів відмовився через різке загострення важкої хвороби. Відносно жінки — тривають слідчі дії.

Як повідомили з ГУНП в Рівненській області, житель Нової Українки, власник будинку, вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, зокрема за завдання тяжких тілесних ушкоджень, за що отримав умовний термін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень