На Рівненщині сталася потрійна ДТП: є загиблі (ФОТО)

Один з автомобілів загорівся

Смертельна ДТП на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» між с. Старики Рокитнівського району та Гранітне Сарненського району сталася учора близько 18:00.

24-річний житель с. Вигів Житомирської області, керуючи автомобілем «BMW-520», не впоравшись із керуванням, в'їхав у вантажівку «ЗІЛ-131», яка рухалася у попутному напрямку. 

 

Іномарка загорілася.

Внаслідок зіткнення вантажівка стала некерованою - її відкинуло на смугу зустрічного руху, де лісовоз зіштовхнувся з автомобілем «Chevrolet Nubira» під керуванням 36-річного жителя Запорізької області.

Очевидцям події вдалося дістати з палаючого «BMW» водія, однак попри вжиті медиками реанімаційні заходи, дорогою до лікарні він помер. 

 

Пасажир авто, 20-річний рідний брат водія, отримав опіки, несумісні з життям, і  загинув у транспортному засобі.

Водія «Chevrolet Nubira» госпіталізували у травматологічне відділення місцевої лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ребер, гемопневмоторакс, перелом кісток передпліччя зі зміщенням, перелом тіла лівої лопатки, різано-рвані рани обличчя та плеча. Загрози його життю немає.

У чоловіка відібрали зразки крові для перевірки на стан алкогольного сп’яніння.

 

Водій вантажівки, 33-річний житель с. Ясногірка Сарненського району, внаслідок ДТП не постраждав. За попередніми даними, він був тверезим.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень