На Рівненщині смертельна ДТП: жінка загинула на очах дітей (ФОТО)

На трасі зіткнулися моторолер та мікроавтобус

На автодорозі Київ-Ковель зіткнувся моторолер та мікроавтобус. Від отриманих травм водій двоколісного транспортного засобу загинула, а її пасажир з травмами - вдома.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Учора, 25 липня, близько 16 години на мосту між селами Старики та Рокитне 34-річна жителька селища Рокитне, керуючи моторолером та здійснюючи маневр розвороту, не врахувала дорожньої обстановки, не пропустила автомобіль «Peugeot Boxer», який рухався у попутному напрямку, та потрапила під його колеса», – зазначають правоохоронці.

Унаслідок ДТП жінка від отриманих травм загинула на місці події. 31-річний чоловік загиблої, який був пасажиром моторолеру, отримав закритий перелом гомілки та численні осадження тіла. Лікарі «швидкої» доставили потерпілого до місцевої лікарні, звідки після надання медичної допомоги відпустили додому.

Мікроавтобусом керував 61-річний рівнянин, який відповідно до медичного освідчення був тверезим. Його пошкоджений автомобіль та розтрощений моторолер доставили на територію Сарненського відділу поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Напівсиротами залишилось двоє дітей, які стали очевидцями трагічної події.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень