На Рівненщині не можуть знайти експерта Світового банку

В області триває прийом документів на вакантну посаду

Світовий банк погодив технічні завдання для відбору індивідуальних консультантів Cубпроекту «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки». Його реалізація потребує сімох консультантів.

Згідно з технічними завданнями, напрацьованими управлінням охорони здоров’я Рівненської ОДА, комісією з відбору консультантів товарів, робіт та неконсультаційних послуг та Світовим банком конкурсний відбір оголошується для консультанта з питань закупівель.

Нагадуємо, що Світовий банк надає Україні позику у розмірі 214,73 мільйонів доларів США на проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі людей». Рівненщина на реалізацію свого субпроекту отримає 25 мільйонів доларів США.

Проект розрахований на 5 років. Учасники реалізації Субпроекту: центри первинної медико-санітарної допомоги, центральні (міські та районні) лікарні, обласна клінічна лікарня,  обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики, центр здоров’я.

Контроль за реалізацією Субпроекту здійснюватиме управління охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації. Його мета - покращення забезпеченості медичних працівників всіх рівнів, надання медичної допомоги матеріальними та технічними засобами для своєчасного виявлення та адекватного лікування хворих з ХСК, покращення санітарно-освітньої роботи серед населення області, підвищення рівня кваліфікації медичних кадрів, інформатизація закладів охорони здоров’я.

Документи від кандидатів прийматимуться до 18 листопада 2015 року включно, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Зазначимо, що людину на цю посаду, з дуже неопоганим окладом і т.п.планувалося знайти ще влітку

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень