На Рівненщині шукають Білого

Киянин з таким прізвищем зник у Рівненській області

За інформацією відділу комунікації Головного управління Нацполіції Рівненщини, 47-річний Сергій Білий ще на свято Миколая, 19 грудня, поїхав з Києва до села Старе село, що у Рокитнівському районі. Вирушив у дорогу автомобілем «Рено Траффік » синього кольору з номером АІ 1932 ЕС .

Оскільки зв'язок з ним ще тоді обірвався, дружина звернулася у поліцію. І чоловіка оголосили у розшук. 

Усіх, хто має інформацію про можливе місце перебування Сергія Білого, просять телефонувати у поліцію за номером: (03635) 22 365 або 102.

Про причини поїздки на Рівненщину поліція не повідомляє. Втім, село Старе село відоме тим, що біля нього нелегально видобувають бурштин. І тутешні мешканці навіть не раз повставали проти заїжджих шукачів бурштину. Окрім того, у бурштинових копанках на Поліссі не раз гинули люди через те, що на них обвалювалася земля. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень