На Рівненщині шахрайка «лікувала» дитину

Матір хворого малюка віддала їй більше 33 тис. грн

Інцидент трапився на Здолбунівщині ще на початку цього року.

43-річна жителька Кіровоградської області з характерною етнічною ознакою під приводом зняття порчі виманила у довірливої жінки гроші та золоті прикраси на загальну суму понад 33 тисячі гривень.

Прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник повідомила:

У селі на Здолбунівщині проживає подружжя з двома малолітніми дітьми. 13 січня до їхнього господарства прийшла невідома жінка і сказала, що може допомогти у лікуванні тяжкохворого сина, знявши порчу. Для цього потрібно було віддати їй цінну річ. Зневірена матір погодилась та віддала золоті каблучку та хрестик. Крім того, шахрайка взяла за «послуги» 2260 гривень і сказала, що за кілька днів повернеться та повідомить, що потрібно робити далі.

Через два дні вона знову прийшла до господарства і повідомила, що «обряд» уже починає діяти і дитині скоро стане краще.

Однак, за це потрібно віддати ще 1200 гривень, золотий ланцюжок, браслет та каблучку. Потерпіла виконала усі настанови, бо вірила, що зможе нарешті вилікувати свого сина.

За кілька днів зловмисниця вкотре повернулася і заявила, що обряд вже майже завершено. Цього разу вона отримала чотири золоті персні, кулон, сережки, ланцюжок та 100 грн. Вдячна господиня дала незнайомці ще й десять кілограмів свинини.

Проте, стан дитини не покращувався і тільки тоді жінка зрозуміла, що її ошукали.

Поліцейським вдалося вийти на слід зловмисниці і затримати її у Здолбунові. Жінці повідомили про підозру у вчиненні шахрайства. Крім того, вона виявилася раніше судимою за аналогічні злочини.

Слідчі скерували кримінальне провадження до суду. Санкція статті передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень