На Рівненщині село пішло на село - ОНОВЛЕНО

Бійка виникла між мешканцями населених пунктів Рокитнівського району

Вихідними на Рокитнівщині відбулася масова бійка «село на село» між мешканцями селищ Дроздинь і Березове.   Востаннє така «зустріч» між ними сталася півроку тому та закінчилася відкритими кримінальними провадженнями, які згодом будуть направлені на розгляд суду. Бійка між майже тридцятьма мешканцями обох населених пунктів зав’язалася на автодорозі між селами Березове та Глинне поблизу урочища «Юзефіна». Коментує подію речник обласної міліції Інна Березовська:

- Зі струсом головного мозку, раною брови та забоєм спини у лікарню села Березове після обіду звернулися 45-річний, а із відкритим переломом лівого передпліччя — 21-річний місцеві мешканці. А вже ввечері в реанімаційне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували неповнолітнього жителя села Дроздинь, учня місцевої школи.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що конфлікт між жителями виник ще вранці в смт. Рокитне в піцерії, де ті відпочивали. З’ясувати стосунки вони вирішили в обумовленому місці. Крім того, учасники бійки пошкодили автомобіль «Форд Транзит», що був залишений неподалік епіцентру події.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень