На Рівненщині рятувальники вийшли до людей з надією зменшити кількість пожеж

Співробітники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели профілактично-роз’яснювальну роботу серед мешканців населених пунктів Оржівської селищної ради. До відпрацювання рятувальники залучили соціальних працівників територіального центру Рівненського району, секретаря та депутатів селищної ради, а також працівників поліції.

В першу чергу учасники рейдової групи відвідали оселі, де проживають одинокі люди похилого віку, багатодітні сім’ї, неблагонадійні громадяни та особи, які перебувають на обліку соціального захисту. Рятувальники нагадали як дорослим, так і дітям про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання та електроприладів, навели приклади останніх пожеж та причин їх виникнення. Працівники Служби порятунку «101» звернули увагу людей на суворе дотримання правил пожежної безпеки при спалюванні сухостою і залишків рослинності на відкритій місцевості. Окремо рятувальники пояснили громадянам, як не допустити пожеж під час Великодніх свят.

Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники Служби порятунку роздали місцевим мешканцям відповідні листівки та експрес-інформації із правилами пожежної безпеки.

Загалом за час рейду фахівці відвідали 31 житловий будинок та охопили навчанням 107 громадян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень