На Рівненщині розшукують хлопця, який пішов гуляти й не повернувся (ФОТО)

Поліція розшукує 15-річного Олександра Равського

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області, про зникнення 15-річного сина до поліції учора, 22 липня, повідомила мати, 43-річна жителька Острога. Поліцейські області орієнтували на пошуки неповнолітнього весь особовий склад.

Як пояснила жінка правоохоронцям, того дня вони з сином пішли у гості. Близько 18-ої години хлопець з дозволу матері пішов гуляти містом, однак додому так і не повернувся.

Равський Олександр Олегович, 2002 р.н., мешканець Острога.

Неповнолітній був одягнений у світлі джинси в смужку, білу спортивну кофту на замку, коричневі босоніжки на липучці. Мобільного телефону при собі не має.

Про родину відомо, що вона не є благополучною. Хлопець уже вдесяте втікає з дому та із центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Крім того, він перебуває на обліку у поліції за вчинення крадіжки. Цього року його матір хотіли позбавити батьківських прав, але суд відмовив у позові.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо зниклого Олександра, повідомляти до поліції за телефоном «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень