На Рівненщині розшукують грабіжників та злодіїв (ФОТО)

Які переховуються від правосуддя

Поліцейські Рівненського відділу поліції розшукують жителів області, які ухиляються від органів слідства та суду. Серед них особи, яких обвинувачують у грабежах, крадіжках, проникненні до житла та нанесенні тілесних ушкоджень.

Бордюк Олександр Юрійович, 01.09.1980 р.н., рівнянин, обвинувачений у нанесенні умисних легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності. Чоловік може представлятися учасником проведення АТО, що не відповідає дійсності.

Ващук Андрій Віталійович, 04.01.1979 р.н., рівнянин, обвинувачений у вчиненні крадіжок за попередньою змовою групою осіб.

Войцеховський Віталій Анатолійович, 15.01.1988 р.н., рівнянин, підозрюваний у крадіжці, що вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою.

Гапончук Роман Борисович, 20.07.1993 р.н., уродженець с. Дубівка Володимирецького району, підозрюваний у вчиненні грабежу, що поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, чи грабіж вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Заруцький Олександр Григорович, 22.09.1989 р.н., рівнянин, підозрюваний у нанесенні умисного легкого тілесного ушкодження, а також незаконному проникненні до житла чи іншого володіння особи.

Комарницький Юрій Михайлович, 10.11.1984 р.н., уродженець Тернопільської області Бережанського району с. Голгача, житель смт В. Березовиця, обвинувачений у вчиненні грабежу.

Якщо хтось із цих людей здався вам знайомим, негайно телефонуйте за номером 102.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень