На Рівненщині розпочався тиждень дитячого читання

20 березня 2017 року у Рівненській обласній бібліотеці для дітей відбулось Свято урочистого відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це книжкові іменини. Це свято тих, хто пише книги, і тих, хто їх читає.  Це свято бібліотеки і читачів, письменників і видавців. Воно дарує чудову нагоду ознайомитись з новинками літератури і поспілкуватись з місцевими письменниками.

Цього року з вітальним словом на урочисте відкриття завітали: заступник начальника Управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації Хом’як Світлана  Борисівна, а також рівненські письменники: Євген Шморгун, Анна Лимич та Петро Велесик.

Свої музичні вітання з нагоди книжкових іменин подарувала юна артистка – учасниця квартету «Веселка» Рівненської дитячої музичної школи ім. Лисенка №1, Софія Олійник.

Студенти РДГУ на чолі з керівником, Зоєю Захарчук, поставили казку-виставу «Коза- Дереза».

Під час  урочистостей традиційно були відзначені лауреати премії «Кобзарик» в номінаціях «Кращий читач» та «Друг бібліотеки».

Цьогоріч лауреатами  премії в номінації «Кращий читач» стали:

  • Христина Захаренко -  уч. 6-Р класу, ЗОШ № 18;
  • Світлана Ничипорчук - уч. 5-В класу, ЗОШ №1;
  • Артем Семенюк -  уч. 4-В класу, ЗОШ № 28.

У номінації «Друг бібліотеки»:

  • Олена Анатоліївна Медведєва – директор видавництва «Арт-книга»;
  • Зоя Олександрівна Захарчук – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методик початкового навчання педагогічного факультету РДГУ.

 

Після свята учасники заходу приєдналися до міжнародної акції й провели національно-патріотичний флешмоб «Тризуб – це Україна».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень