На Рівненщині розпочався ремонт сільських амбулаторій

Демонтаж стін і підлоги медзакладів розпочався у п’яти селах

В області триває впровадження проекту Світового банку. Нині у Володимирецькому районі розпочалися роботи з реконструкції сільських амбулаторій сіл Заболоття, Жовкині, Великі Цепцевичі, Більська Воля та селищі Рафалівка.

Відновлення амбулаторій на Володимиреччині, а також у  Зарічненському, Дубровицькому та Рокитнівському районах віднесено до І-го етапу реалізації проекту. ІІ-ий етап передбачає такі роботи у Сарненському, Березнівському, Костопільскому, Гощанському та Корецькому районах.

У Володимирецькому районі ремонтні роботи за результатами проведеного тендеру проводить ТзОВ «Вінницька будівельна компанія». Це ж підприємство зголосилося провести реконструкцію 4 амбулаторій в Зарічненському районі. Їх пропозицію нині розглядає Світовий банк. Щодо решти районів оголошено повторні торги до 15 травня, - розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

У Рівненській ОДА поруч з проведенням цих робіт, обговорюють і наступний, ІІІ-й етап – Здолбунівській, Острозький, Дубенський, Радивилівський, Демидівський, Млинівський, Рівненський райони, а також міста  Дубно та Рівне. Щодо цих населених пунктів нині триває виготовлення проектно-кошторисної документації.

Загалом у рамках співпраці Рівненщини та Світового банку реконструкцію планують провести у 105 амбулаторіях області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень