На Рівненщині різанина: вітчим вдарив пасинка (ФОТО)

І сказав, що той сам упав на ніж

Черговий конфлікт через оковиту між двома чоловіками вчора, сьомого квітня, завершився для 42-річного дубенчанина у реанімації. Його кривднику тепер загрожує від п’яти до восьми років за ґратами.

У будинку проживають матір зі співмешканцем, син, дочка та її двоє малолітніх дітей. Дуже часто між 67-річним чоловіком та 42-річним пасинком виникали конфлікти через те, що вітчим полюбляв хильнути. Вчора, коли господар знову був напідпитку, пасинок зробив йому зауваження.

Словесна перепалка переросла в шарпанину, потім пенсіонер схопив кухонного ножа і вдарив ним пасинка у живіт.

Чоловік самотужки зумів викликати швидку медичну допомогу та повідомити про інцидент до поліції.

42-річного чоловіка із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської ЦРЛ. Нині його життю загрози немає.

До речі, вітчим свою вину визнає частково та стверджує, що пасинок сам упав на ніж. Однак виявлені тілесні ушкодження на тілі потерпілого свідчать, що злочин скоєно умисно.

Вирішується питання про повідомлення пенсіонерові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі, повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень