На Рівненщині ревнивець за вбивство сяде на 9 років

На судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину і щиро розкаювався

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Судом йому було обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Крім того, правоохоронці з’ясували, що мешканець села Дивень шість разів притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, незаконний збут наркотиків та зґвалтування, за що відсидів у місцях позбавлення волі майже 20 років.

Зібравши достатньо доказів у справі, слідчі кримінальне провадження скерували до суду.

На судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину, щиро розкаювався та запевняв, що не бажав смерті дружини.

Однак остаточний вирок суду — дев’ять років та один місяць.

Опіку над трьома малолітніми дітьми, які залишилися без матері і батька, взяв рідній брат зловмисника.

Нагадаємо, трагічні події розгорталися одинадцятого грудня торік в одному із будинків села Дивень.

Увечері до 49-річного господаря з дружиною прийшли гості. Усі разом сіли вечеряти, де не обійшлося без алкоголю. Коли закінчилась випивка, 34-річна господиня пішла до магазину, та повернулася додому напідпитку лише наступної доби. Чоловік, який протягом дня вже чимало випив спиртного, приревнував дружину і вирішив розібратися.

Сварка переросла у шарпанину, під час якої він почав бити її по всьому тілу, а тоді схопив кухонний ніж і вдарив їй у живіт та ноги.

Коли ж жінці стало зовсім зле, чоловік викликав швидку допомогу. Однак медики лише констатували смерть жінки. Вона померла унаслідок колото-різаного поранення живота з ушкодженням артерії, що спричинило кровотечу та масивну крововтрату.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень