На Рівненщині п'яні хлопці влаштували в маршрутці криваву розправу над пасажиром (ФОТО)

Він зробив їм зауваження

У п’ятницю в маршрутці, яка їхала з Рівного в Рокитне стався прикрий випадок. Двоє молодиків сильно відлупцювали пасажира за те, що той зробив їм зауваження. Зазначається, що поведінка хлопців лишала бажати кращого: вони були напідпитку, недбало себе поводили з іншими пасажирами тощо. Історія закінчилася викликом поліцейських. Про це пише учасниця спільноти Рокитне-34200 Ірина:

Ця подія сталася 29-го грудня приблизно 17:40...
У Рівному на маршрут 15:45 сіли два молоді хлопці, жителі села Глинного. Юрий Кузьмич та Микола Кузьмич.

На виїзді з міста вони почали розпивати спиртне, шарпати молодого чоловіка та ображати. До міста Сарни вони двічі зупинили маршрутку. Пасажири трималися в спокої... В Сарнах на автовокзалі ті хлопці не виходили, бо спали, а на кільці їм захотілося вийти.

Свої сумки великого розміру вони взяли на плечі та попрямували до виходу, не зважаючи що на сидіннях люди. Пасажир з Рокитного, якій сидів на передньому сидінні сказав: «Сядь і заїдь до зупинки, а там виходь, бо це є маршрутний транспорт». Натомість один із хлопців на нього напав і почав бити. Шофер зупинив транспорт і почав розбороняти, на нього накинувся інший п’яний хлопець і почав бити шофера та душити... Потім кинулися всіх розбороняти пасажири. За кілька хвилин так забили невинну людину, що та втратила свідомість, лице було все синє та спухле від побоїв. На місце злочину приїхала поліція та швидка допомога...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: кримінал
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень