На Рівненщині провели перші в області змагання з тріатлону у закритих приміщеннях

«Amber indoor triathlon-2020» приймали у спортивних приміщеннях РАЕС

Змагання з тріатлону у закритих приміщеннях – новий вид спорту в Україні, який сьогодні перебуває на піку популярності серед спортсменів у всьому світі.


Організаторами безкоштовних змагань стали працівники Рівненської АЕС – учасники спортивного клубу «Amber tri sports» та велокоманди «РАЕС team».


В цілому у змаганнях взяли участь 24 учасники, з них 5 дівчат та 19 хлопців – працівники Рівненської АЕС, спортсмени-аматори м. Вараш, м. Рівне, смт Володимирець, смт Томашгород.

Учасники тріатлону випробували себе в трьох незалежних етапах:

  • плаванні (375 м) в басейні «Енергетик» під наглядом тренерів,
  • бізі (2,5 км) на бігових доріжках стадіону СК «Ізотоп» та велоперегонах (10 км)
  •  інтерактивному велотренажері у залі важкої атлетики СК «Ізотоп».

Переможець визначався за найменшим сумарним часом усіх дистанцій.


Кращим на першому етапі змагань став інженер служби контролю металу РАЕС Сергій Муравинець з часом 00:05:33, другому та третьому етапах – електрогазозварювальник цеху зварювання РАЕС Віталій Демидишин з часом 00:09:13 та 00:17:17 відповідно. За демонстрацію кращих результатів спортсмени нагороджені почесними медалями.

За результатами усіх трьох етапів «Amber indoor triathlon-2020» у категорії абсолют серед чоловіків першість здобув Сергій Муравинець із загальним часом 00:32:29, друге місце завоював Віталій Демидишин з часом 00:34:20 та третю сходинку посів Іван Гузоватий (м. Вараш) з часом 00:34:52.

Серед жінок в абсолюті з часом 00:39:30 золото заслужено виборола технік служби фізичного захисту РАЕС Юлія Руднік-Гриньків, з часом 00:47:57 срібло взяла Оксана Андрощук (м. Рівне) та з часом 00:49:28 бронзу здобула Олена Блищик (м. Вараш). Також нагороджено кращих учасників у номінації «Найдосвідченіші» – ними стали т.в.о. генерального директора РАЕС Сергій Куроєдов (00:39:45) та Людмила Козлинець (м. Вараш) (00:53:36).

У номінації «За волю до перемоги» нагороджено Марію Цицату, яка пройшла тріатлон за час 00:54:43.

Усі переможці та призери отримали подарунки, а також почесний диплом з часом проходження дистанції.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень