На Рівненщині проведуть радіаційну розвідку

У Сарнах

З метою підвищення рівня обізнаності про радіаційний фон навколишнього середовища населених пунктів України, Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки проводить інформаційний тур «Радіаційна розвідка містами України».

Вуличні акції відбуватимуться з 10:00 до 17:00 переважно у населених пунктах Волинської та Житомирської області – Коростишеві, Новоград-Волинському, Маневичах, Любешеві, Коростені.

Єдиним містом Рівненщини, в якому відбудеться така акція, стане Сарни.

Дата проведення – 28 липня. Акція відбудеться на вулиці Широкій та на Парковій алеї. Для охочих проведуть вимірювання вмісту радіонуклідів на прилеглих територіях та в повітрі по маршруту. Участь в акції безкоштовна. Також на перевірку вмісту радіації прийматимуться: сільськогосподарська продукція, гриби, ягоди, лікарські рослини, деревина, вода; предмети господарського вжитку, одяг, ювелірні вироби, електронні пристрої.

Окрім того, фахівцями ДНТЦ ЯРБ будуть проведені робочі зустрічі з представниками місцевих та селищних рад, депутатами, громадськими організаціями, представниками місцевого бізнесу та іншими зацікавленими організаціями. У Сарнах така зустріч відбудеться 28 липня о 13.00 за адресою вул. Залізнична, 18.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень