На Рівненщині порахували усі протоколи

"Аграрії" та "Опоблок" в облраду не проходять

Обласна ТВК вже порахувала усі протоколи з усіх 64 округів Рівненської області. За останніми даними Аграрна партія України  та Опозиційний блок таки не проходять до Рівненської облради. Зокрема, аграрії набирають 4,99%, а Опозиційний блок – 4,63%. Проте, як повідомила голова обласної ТВК Наталія Загиней, результати ще можуть змінитись, оскільки будуть уточнюватися результати виборів у двох районах – Здолбунівському та Сарненському.

Отож, згідно з офіційними результатами, до Рівненської обласної ради станом на вечір четверга проходять: БПП «Солідарність» - 21,97%; ВО «Батьківщина» - 18,54%; Радикальна партія Олега Ляшка - 11,43%; ВО «Свобода» – 9,5%; Партія "Конкретних справ" - 6,63%; «УКРОП» - 6,25%.

Нагадаємо, за законом протягом п‘яти днів після мають бути оприлюднені результати виборів сільських, селищних, міських голів, а також депутатів сільських і селищних рад. 10 днів дається на оприлюднення результатів виборів депутатів обласних, районних та міських рад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень