На Рівненщині поменшало звернень за субсидіями

Та попри це їх нині отримує майже половина родин області

У січні цього року субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг отримали 176,7 тис. домогосподарств (47,0% від загальної кількості домогосподарств області).

Нових звернень за субсидіями надійшло 2931 домогосподарство. Як повідомляє управління статистики у Рівненській області, це у 3,4 рази менше, ніж у січні торік. Переважно за субсидіями звертаються мешканці сіл області, 60% звернень з сільської місцевості і 40% звернень у міських поселеннях.

Минулого місяця призначено субсидії 2094 домогосподарствам (ураховуючи тих, що звернулися за субсидіями у 2017р., але призначено їм було тільки у 2018р.).

Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у січні 2018р. збільшився порівняно з січнем 2017р. на 1,2% і склав 1982,6 грн.

Заборгованість бюджетів за субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг перед організаціями, що надають житлово-комунальні послуги, на кінець січня становила 1263,3 млн.грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень