На Рівненщині поліцейського затримали на хабарі за довідки (ФОТО)

Внутрішня безпека поліції регіону викрила 40-річного посадовця

Правоохоронець був пійманий у службовому кабінеті на отриманні неправомірної вигоди, яку він вимагав від однієї з місцевих установ.

Працівники поліції отримали оперативну інформацію про те, що один зі співробітників, який займає керівну посаду, використовуючи службове становище, незаконно збагачується.

Було встановлено, що до начальника управління інформаційної підтримки та координації поліції звернувся керівник організації одного з райцентрів області з метою отримати довідки про несудимість своїх працівників. Незважаючи на те, що такі довідки видаються абсолютно безкоштовно, підполковник поліції забажав три тисячі гривень "винагороди".
Хабар правоохоронець отримав у своєму службовому кабінеті, але відразу був затриманий з речовими доказами співробітниками внутрішньої безпеки та прокуратури області.

Наразі працівника поліції, який за 21 рік служби в органах внутрішніх справ не мав жодного стягнення, взято під варту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень