На Рівненщині поліцейські посилюють заходи безпеки через масштабні пожежі

Спочатку у заповіднику, а потім – на кордоні з Білоруссю

Через масштабні пожежі поліцейські Рівненщини посилюють заходи безпеки. Для цього ще вчора створили спеціальний оперативний штаб. До нього увійшли правоохоронці, працівники ДСНС, лісгоспів, прикордонники і представники органів місцевого самоврядування.

У зв’язку з загрозою, яка насувається на Рівненщину з Білорусі, поліцейські проводять моніторинг та аеромоніторинг ситуації на автошляхах Рокитнівщини, які межують із  Дубровицьким районом та сусідньою державою.

Також для забезпечення безпеки дорожнього руху у випадку задимленості, у кількох населених пунктах поліцейські виставили спеціальні пости, говорить прес-офіцер Нацполіції області Ольга Ангелова:

Якщо є, наприклад, забруднення через дим на автошляхах, то поліцейські здійснюють регулювання. Тільки у них є такі повноваження. У селах Дроздинь, Глинне, Березове, Масевичі та Карпилівка виставлені пости із числа патрульних та груп реагування патрульної поліції.

Крім того, дільничні офіцери проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо контрольованості ситуації та відсутності причин для паніки. Водночас, правоохоронці та працівники ДСНС вкотре застерігають громадян від випалювання сухостою.

Нагадаємо, масштабна пожежа, яка знищила уже понад 200 гектарів лісів і боліт у Білорусі, нині усього за кілометр від Рівненської області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень