На Рівненщині почався сезон полювання

На оленів, кабанів, лисиць і зайців

У неділю, 3 листопада, на Рівненщині стартував сезон полювання на хутрових і парнокопитних. Дні полювання визначають користувачі мисливських угідь, відповідно до чинного законодавства.

Мисливець зобов’язаний мати при собі посвідчення, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, дозвіл на добування тварин, а також дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю.

 

У разі використання під час полювання собак мисливських порід або інших ловчих звірів і птахів, на них потрібно мати відповідний паспорт.

Усі документи мисливець зобов’язаний мати при собі під час полювання, транспортування чи перенесення впольованого. Їх потрібно пред’являти на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства і полювання.

Тривалість сезону полювання:

✅ до кінця грудня: на самців і самок козулі, самок оленя плямистого, самок кабана та їх молодняк, який може самостійно існувати;

✅ до кінця січня: на зайця-русака, самців оленя плямистого, кабана та їх молодняк, який може самостійно існувати;

✅ до кінця лютого 2020 року: на лисицю та єнотоподібного собаку.

За порушення правил полювання передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. За дотриманням цих норм в області стежитимуть спеціальні рейдові групи.

Додамо, що нині на Рівненщині зареєстровано 79 користувачів мисливських угідь.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень