На Рівненщині племінника підозрюють у вбивстві дядька

На Володимиреччині правоохоронці підозрюють племінника у тому, що він до смерті побив дядька.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, зловмиснику загрожує до десяти років за ґратами.

«Завдяки проведеним слідчим та оперативним заходам, поліцейські встановили, що до скоєного злочину може бути причетний 27-річний місцевий мешканець, племінник померлого, який разом із 30-річним односельчанином відпочивали у будинку 43-річного дядька. Після вживання алкоголю між чоловіками виникла сварка, а потому і бійка, в результаті якої від наймолодшого її учаника дісталося двом старшим чоловікам. Гості порозходилися, а господар будинку від отриманих травм помер», – зазначено в повідомленні.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, перелому правої скроневої кістки та крововиливу під оболонки мозку.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження, чоловіку повідомили про підозру.

У ході досудового розслідування правоохоронці також з’ясували, що зловмисник у минулому притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Разом із дружиною чоловік виховує трьох малолітніх дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень