На Рівненщині платять за вирощування телят (ФОТО)

У межах державної програми

Майже 300 тисяч гривень з держбюджету спрямували для виплати утримувачам худоби. Гроші за вирощування телят отримав 221 селянин Рівненщини.

Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання: до 5-місячного віку - 300 грн за голову; від 5 до 9 місяців – 700 грн; за утримання віком від 9 до 13 місяців – 1 500 грн за голову.

Найактивніше державною підтримкою користуються селянські господарства Гощанського, Зарічненського та Володимирецького районів.

Про особливості прийому документів та роз’яснила умови виплати коштів розповіла директор департаменту агропромислового конкурсу Надія Переходько

дотація надаватиметься фізичним особам, які утримують ідентифікований та зареєстрований молодняк великої рогатої худоби, який народився у господарствах цьогоріч.

Тож, спершу необхідно ідентифікувати теля шляхом біркування та реєстрації. Далі - підготувати та подати до сільської, селищної, міської ради або ОТГ документи протягом року в порядку черговості — до 1 травня, до 1 вересня та до 1 грудня. І тільки тоді можна отримати бюджетні кошти на поточний рахунок відкритий у банку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень