На Рівненщині півсотні осіб вимагали повернути квадроцикл

Сьогодні опівдні у селищі Рокитне майже півсотні жителів села Вежиця біля місцевого відділення поліції вимагали повернути квадроцикл «Honda Foreman».

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Транспортний засіб вилучений як речовий доказ у кримінальному провадженні від 17 листопада минулого року за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Квардроцикл належить 33-річному жителю села Вежиця, який звернувся з відповідною заявою про його викрадення.

Як з’ясували слідчі, транспортний засіб перебуває на території держави поза митним контролем. Його ще торік знайшли та вилучили на Костопільщині. Після закінчення досудового розслідування та встановлення осіб зловмисників поліцейські повернуть квадроцикл власнику.

Близько 15 години протестувальники розійшлися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень