На Рівненщині після смерті дружини повісився батько восьми дітей

25 липня близько восьмої ранку у селі Батьківці Острозького району покінчив життя самогубством 41-річний місцевий мешканець, батько восьми дітей.

Про це до поліції повідомила фельдшер ФАПу сусіднього села, інформують у відділі комунікації Нацполіції Рівненщини.

Як зазначено в повідомлені правоохоронців, зранку чоловік зайшов у власний гараж і повісився там на мотузці. Один із синів, який виявив батька повішеним, повідомив фельдшера, яка відразу викликала швидку медичну допомогу. Лікарі намагалися реанімувати чоловіка, однак врятувати йому життя не вдалося.

«Стало відомо, що за кілька днів до цього чоловік уже намагався звести рахунки з життям на могилі дружини, яка другого липня цьогоріч також покінчила життя самогубством через повішення. Втім, тоді довести свій задум до кінця батькові завадили діти.

Хоча померлий останнім часом і знаходив розраду в оковитій, сім’я характеризується позитивно. Вони справно вели домашнє господарство, маючи коней, корів, свиней, овець та домашню птицю», – повідомляють у поліції.

Без батьків залишилися восьмеро дітей, старшому синові виповнилося 20 років, найменшій дитині – 2.

Наразі правоохоронці із представниками соціальних служб вживають усіх заходів щодо максимального забезпечення прав дітей, їхнього подальшого влаштування та догляду.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень