На Рівненщині підприємство привласнило 37 мільйонів державних грошей

На Рівненщині викрили махінацію на декілька мільйонів гривень із коштами Аграрного фонду, виділеними для підтримки вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників.

Про це повідомляє СБУ Рівненщини.

«Фонд уклав біржову угоду з приватним підприємством на постачання шістнадцяти тисяч тонн зерна пшениці загальною вартістю понад шістдесят сім мільйонів гривень. На рахунок підприємців, згідно з умовами договору, був перерахований авансовий платіж у розмірі понад 43,6 мільйона гривень.

 

Керівники підприємства в обумовлені угодою терміни поставили збіжжя лише на шість мільйонів гривень, а решту – тридцять сім мНа Рівненщині підприємство привласнило 37 мільйонів гривень коштів – привласнили», – зазначено в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб причетних до розтрати коштів фонду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень