На Рівненщині під час пожежі загинула новонароджена дівчинка та 3-річний хлопчик

Займання трапилося в житловому будинку

Сьогодні, 29 грудня, о 17:05 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Дубини Острозького району, що майже за 35 кілометрів від райцентру. За вказаною адресою негайно виїхали пожежники. 

На місці вогнеборці встановили, що горить одноповерховий шлаковий житловий розміром 12х6 м. Ще до приїзду рятувальників господарка оселі винесла з палаючого будинку свого загиблого сина 2013 р.н., який, ймовірно, отруївся продуктами горіння. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили у будинку тіло загиблої дівчинки 2016 р.н.

 

О 18:05 пожежу локалізували, а о 18:33 -  повністю ліквідували. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку в двох кімнатах житлового будинку.

22-річна мати загиблих дітей госпіталізована в Острозьку центральну районну лікарню.

Щоб з’ясувати причини трагедії, на місці події працює оперативна група Головного управління ДСНС у Рівненській області та правоохоронці.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки у власних домівках.

Не залишайте дітей без нагляду, тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях.

Пам’ятайте: лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень