На Рівненщині пенсіонер добу провів у лісі (ФОТО)

Збирав дрова і втратив орієнтир

Повідомлення про зникнення 83-річного чоловіка надійшло до поліції 5 грудня о 18:00.  Жителька села Річиця Гощанського району розповіла, що її свекор ще в обідню пору пішов у ліс по дрова і досі не повернувся.

До його пошуків одразу залучили правоохоронців та кінологів, однак це не дало бажаних результатів, тому згодом поліцейські задіяли ще й квадрокоптер.

Саме за його допомогою близько опівдня наступного дня місцезнаходження 83-річного чоловіка вдалося встановити. На той момент він уже відійшов від свого будинку на понад 3 км.

При цьому пенсіонер продовжував збирати гілля. Пізніше він пояснив, що через проблеми з зором, з настанням сутінок втратив орієнтир. Каже, що одягнутий був тепло, тож не змерз.

Аби вночі відпочити, приготував собі імпровізоване «ліжко» з гілля та очерету.

Попри застереження поліцейських, чоловік заявив, що ходитиме до лісу й надалі, проте буде обережнішим.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень