На Рівненщині патрульні зупинили авто за порушення ПДР, а виявили зброю (ФОТО)

У пасажира

Близько 01:00 на автодорозі Київ - Чоп патрульні зупинили автомобіль AUDI з очевидними ознаками технічної несправності транспортного засобу.

23-річний рівнянин керував автомобілем без посвідчення водія відповідної категорії. Відносно нього поліцейські винесли відразу дві постанови: за неосвітлений номерний знак та керування ТЗ без відповідних документів.

Під час розгляду справ у пасажира авто патрульні помітили предмет зовні схожий на зброю. Дозвіл, який надав 25-річний чоловік, виявився протермінованим від червня. Крім того, при собі молодик мав два магазини споряджені набоями.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, вилучила зброю та магазини з набоями.

Слід додати, що порушення строків реєстрації чи перереєстрації зброї тягне за собою попередження або накладення штрафу у розмірі від 17 до 51 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень