На Рівненщині горіла школа (ФОТО)

Рятувальники приїхали з іншої області

Сьогодні зранку, приблизно о 9-ій годині до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Слобідка Острозького району. Відомо що приміщення було цегляне та одноповерхове.

За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острога. Прибувши на місце виклику вогнеборці провели розвідку та встановили, що пожежею охоплено значна площа даху школи. Тому додатково на місце пожежі прибуло чергове відділення пожежно-рятувальної частини з міста Нетішина, Хмельницької області. Рятувальники подали на гасіння вогнегасячі засоби.

 О 10:05 пожежа локалізована та знаходиться під контролем, проводяться заходи з повної ліквідації. Жертв та постраждалих на пожежі не має.

На місці події працюють правоохоронці та оперативна група співробітників Головного управління ДСНС України у Рівненській області на чолі із заступником начальника полковником служби цивільного захисту Олегом Панюком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень