На Рівненщині невідомі на автомобілях без номерів напали на прикордонників

Правоохоронцям довелося відстрілюватися

Напередодні близько 3-ї години, коли військові на автомобілі «УАЗ» поверталися з патрулювання, між населеними пунктами Жадень та Миляч Дубровицького району дорогу їм перегородили три автомобілі - «Мерседес Віто», «Фольксваген-Кадді» та «Опель Вектра» - і намагалися спровокувати аварію, йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби:

 

- Зокрема, вони намагалися притиснути прикордонний «УАЗ» до узбіччя дороги, можливо навіть скинути в кювет. Всі автівки були без номерних знаків. Маневруючи, прикордонники зупинилися, уникнувши перекидання чи серйозного зіткнення. Зважаючи на можливу загрозу життю військовослужбовців, старший наряду змушений був застосувати зброю та здійснити попереджувальні постріли з автомату вгору. Після цього невідомі відразу вдалися до втечі та зникли з місця.

 

Тим часом, рівненські правоохоронці за цим фактом відкрили кримінальне провадження, повідомила прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

 

- Повідомлення про ймовірне блокування службового автомобіля до поліції надійшло 7 листопада уночі. За фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу відкрито кримінальне провадження.

 

Наразі оперативними шляхами встановлюється коло причетних до нападу осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень