Про кір на Рівненщині на сьогодні

Кажуть, що вакцина ще є

Жителі Рівненської області не поспішають робити щеплення проти кору. Хоча нових випадків захворювань стає більше. Найбільше хворих у Корецькому, Березнівському, Рівненському районі та у місті Рівне.

Останні дані про кількість хворих на цю інфекцію розповідає завідувач епідвідділу Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз:

Ми вже маємо 16 повідомлень про випадки підозри на кір. Серед них переважно всі діти та одна доросла людина.

Вікова група, зазвичай, діти до чотирьох років. Вісім дітей саме цієї вікової групи.

 

Серед 15 дітей – вісім дітей не щеплених.

За словами Віктора Мороза, ажіотажу з вакцинацією немає. За минулий тиждень щеплення проти кору по області зробили трохи більше п’ятисот дітей. Залишок вакцини у місті Рівному складає більше 70 доз, а по області понад 2500 тисячі доз.

До слова, найбільше хворих у Рівному -  тут семеро дітей з інфекцією, всі діти дошкільного віку. На стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні перебуває троє з них.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень