На Рівненщині навчають лікарів «швидкої» новим знанням

У рамках проекту Світового банку

Більше півтисячі сімейних лікарів Рівненщини пройшли дводенні навчання з надання першої медичної допомоги при загостреннях серцево-судинних захворювань.  Це перший етап тренінгів, що проводяться в рамках реалізації проекту Світового банку «Покращення охорони здоров’я на службі у людей».

Наразі розпочався другий етап таких тренінгів, участь в яких беруть також лікарі бригад екстреної швидкої допомоги. Керівник групи впровадження проекту Світового банку Сергій Рибачок зазначив, що медики значно поліпшили рівень кваліфікації:

Лікарі після наших тренінгів значно підвищують власний рівень кваліфікації та здатні більш ефективно та за сучасними методами надавати невідкладну допомогу при загостренні серцево-судинних захворювань. А тому ми прийняли рішення доукомплектувати групи другого етапу навчаньлікарями з бригад швидкої допомоги. Адже досить часто саме ці лікарі першими стикаються з приступами та загостреннями хвороб систем кровообігу.

Протягом першого етапу навчань пройшло 24 дводенних семінари. Протягом цього часу більше півтисячі сімейних лікарів та лікарів районних лікарень отримали теоретичні та практичні навики з діагностики та надання першої медичної допомоги під час серцево-судинних захворюваннях.

Другий етап навчань включає в себе 18 дводенних семінарів, які відвідають більше 400 лікарів екстреної медицини та приймальних відділень районних лікарень, і триватиме до кінця цього року.

В цілому протягом реалізації проекту Світового банку заплановано провести 4 етапи дводенних семінарів та 8 великих медичних конференцій щодо проблем лікування хвороб систем кровообігу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень