На Рівненщині намагалися болгаркою розпиляти банкомат (ФОТО)

Це сталося у приміщенні коледжу у Мирогощі

У ніч на 13 грудня троє невідомих у балаклавах проникли до приміщення навчального закладу у Мирогощі. Побивши та зв’язавши охоронця, намагалися здійснити крадіжку із банкомату. Після кількох невдалих спроб розбійники пішли ні з чим.

Повідомлення про це надійшло до поліції сьогодні близько четвертої години ранку. Зі свідчень 48-річного охоронця, жителя Здолбунівського району, правоохоронці встановили, що після опівночі до приміщення навчального закладу через бокові двері проникли троє невідомих чоловіків у балаклавах. Завдавши кілька ударів вахтеру, вони зв’язали його та заклеїли йому рот скотчем.
 

Понад три години зловмисники, використовуючи болгарку, намагалися дістати гроші із банкомату, що встановлений біля вхідних дверей коледжу, однак усі спроби виявилися марними.
 

Охоронцю вдалося звільнитися та сповістити про злочин до поліції. Крім того, чоловікові знадобилася допомога медиків, які діагностували в нього перелом ребра.

За фактом розбою, поєднаним із проникненням у приміщення, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські продовжують працювати на місці події та проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб зловмисників.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень