На Рівненщині на пожежі загинула людина

На пожежі на Рівненщині загинула жінка. Надзвичайна ситуація трапилася у селищі Зоря, де зайнявся житловий будинок. Вогнем були знищені речі домашнього вжитку та побутова техніка. Детальніше розповів представник прес-служби ДСНС Рівненщини Юрій Лавор:

Вогнем знищено перекриття, побутову техніку в кімнатах житлового будинку, цегляного критого шифером розміром 12 на 11 метрів. На місці події рятувальники виявили мертве тіло друджини господаря, 1955 року нарродження. Причини та збитки пожежі встановлюються.  

Зауважимо, що за минулу добу рятувальники допомагали населенню 5 разів. 4 з них надзвичайники виїжджали на пожежу та один раз визволяли зачинену неповнолітню дитину із квартири в багатоповерхівці на вулиці Фабричній у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень