На Рівненщині на 2 працюючих припадає 3 пенсіонери

Сьогодні МІжнародний день людей похилого віку, ми вирішили поцікавитися статистикою пенсій у Рівненській обалсті

Пенсійний фонд Рівненщини нині проводить масовий перерахунок пенсій. Нагадаємо, від 1 вересня розмір мінімальної пенсії встановився на рівні 1074 гривень. За словами начальника головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Василя Петняка збільшену пенсію у нашій області отримуватиме 282 тисячі людей, і додатково на ці виплати буде витрачено 34 млн.грн., які обіцяють виплатити 4 жовтня. 

Щодо кількості пенсіонерів у Рівненській області, то Василь Петняк відзначив, що на сьогодні таких близько 310 тисяч. Зважаючи на кількість працюючого населення (а це близько 240 тисяч осіб), виходить, що в середньому на 2 працюючих у нас припадає 3 пенсіонери. Про тенденції розповідає Василь Петняк:

Прикметно, що оптимізація та суттєве скорочення цього року торкнуться і самого Пенсійного Фонду Рівненщини. За словами очільника установи, головне управління ПФ нині чекає на розпорядження Кабміну, відповідно до якого має відбутися об’єднання районних управлінь і вивільнення працівників.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень