На Рівненщині жорстоко побили 61-річного чоловіка

За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі

30 вересня у селищі Оржів поблизу лісу місцева мешканка виявила невідомого непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями.

 Жінка викликала «швидку» та повідомила до поліції.

 

Потерпілого, 61-річного жителя Оржева, із політравмою доставили до лікарні.

Завдяки професійно проведеним слідчим діям і розшуковим заходам працівники карного розшуку з’ясували, що до побиття чоловіка може бути причетний 26-річний місцевий мешканець. 

Оперативники встановили, що того вечора 61-річний чоловік із продуктами харчування прямував додому через лісовий масив. Там його і перестріли 26-ти та 36-річні жителі Оржева, які відпочивали за чаркою.

 

Через що виникла сварка наразі невідомо, та молодший почав без упину бити руками і ногами свою жертву. 36-річний чоловік намагався зупинити товариша, утім не міг нічого вдіяти, бо він людина з інвалідністю.

26-річному чоловіку повідомили про підозру у вчиненні тяжкого тілесного ушкодження. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Як з’ясувалося, молодик уже чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення угону, крадіжок та хуліганства.

 

Остання судимість у нього непогашена і чоловік перебуває на іспитовому терміні.

У потерпілого чоловіка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток лицевого скелета, травми грудної клітки, політравму, пневмоторакс, забої та садна обличчя. Стан пацієнта лікарі оцінюють як стабільно важкий, він непритомний.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: розбій
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень