На Рівненщині молодик викрав майже три десятки пляшок алкоголю (ФОТО)

А також цигарки та гроші

Уранці третього січня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку товарно-матеріальних цінностей із магазину села Зносичі. Поліцейські за «гарячими» слідами встановили особу, причетну до вчиненого злочину.

Напередодні в селі Зносичі сталася крадіжка в магазині. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Невідомий проник до крамниці, пошкодивши вхідні двері та замок. Із торгівельного закладу зловмисник викрав дев’ять пляшок горілки та вина, 18 пачок цигарок, сім карток поповнення мобільного рахунку та 300 гривень. Остаточна сума завданого збитку встановлюватиметься під час досудового розслідування. 

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Сарненського відділу поліції з’ясували, що до крадіжки причетний 22-річний непрацюючий місцевий житель. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. За місцем проживання молодика поліцейські вилучили частину викрадених товарів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень