Майже вдвічі зменшилася кількість пограбувань на Рівненщині

Поліцейські області підбили підсумки роботи за півроку

Сьогодні, третього серпня, на оперативній нараді за участю керівництва ГУНП поліцейські Рівненщини підбили підсумки оперативно-службової діяльності.

Зокрема про свою роботу звітували слідство, превенція, кримінальна поліція та всі інші структурні підрозділи.

Перед початком робочої наради очільник поліції Рівненщини Валерій Самчук, відповідно до наказу Голови Нацполіції, вручив чергове спеціальне звання полковника поліції своїм заступникам —

 Сергію Волкову та Руслану Стрельбіцькому, побажавши подальшої ефективної роботи та успіхів у службі.

Також Валерій Петрович представив особовому складу поліції області нового керівника відділу комунікації, ним став підполковник поліції Антон Крук.

А тепер щодо статистики:

за шість місяців поточного року до підрозділів ГУНП надійшло 70670 заяв та повідомлень, із яких 5631 — із ознаками кримінальних правопорушень.

Як зазначив заступник начальника – начальник слідчого управління Олександр Панасюк, за вказаний період слідчі області закінчили досудові розслідування та скерували до суду 2833 кримінальних провадження, що на 421 більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У 2446 кримінальних правопорушеннях повідомили про підозру, із яких 863 – тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Упродовж звітного періоду зареєстровали 15 очевидних вбивств, усі з яких розкриті та 29 тяжких тілесних ушкоджень, у яких 24 особам повідомили про підозру, — підкреслив заступник начальника – начальник кримінальної поліції Сергій Волков.

На території області майже вдвічі зменшилася кількість пограбувань - із 139 у першому півріччі 2017 року до 86 — у поточному.

Зареєстровали 2335 крадіжок, 61 — незаконне заволодіння транспортним засобом.

Безпосередньо дільничні офіцери поліції розкрили 1124 кримінальних правопорушення і виявили 12507 адміністративних правопорушень.

Увага присутніх акцентувалася також на покращенні ефективності роботи з викриття кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом зброї на 39,4% з і збільшенні кількості повідомлених підозр.

За результатами аналізу ефективності роботи підрозділів поліції Рівненщини за визначеними пріоритетними напрямками встановили, що в цілому по області спостерігаються позитивні зміни в оперативно-службовій діяльності щодо документування та розкриття злочинів, однак деякі напрями потребують вжиття дієвих заходів, зокрема у протидії наркозлочинності та майновим злочинам.

Також керівникам територіальних підрозділів наголосили на продовженні дієвої співпраці з органами місцевого самоврядування щодо здійснення комплексу заходів, спрямованих на створення у районах обслуговування розгалуженої мережі відеоспостереження та відео фіксації.

[media=122920][media=122919]

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: поліція
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень