На Рівненщині майже 20% сімей отримують субсидії

На сьогодні в області субсидію вже отримали понад 65 тисяч сімей, серед яких майже 20 тисяч – мешканці Рівного.

Торік державною допомогою користувалися лише 4 тисячі домогосподарств області, або трохи більше 1%.

У цьому році кількість охочих оформити субсидію постійно збільшується, розповідає заступник голови Рівненської ОДА Олексавнд Савчук:

– Майже у 20 разів виросла кількість людей, які звертаються за наданням субсидій. З кожним днем міняється кількість тих, хто звертається заново. Якщо говорити за минулий тиждень, звернень було біля 900 по призначенню субсидій, за цей тиждень звернень вже біля 2,5 тисяч.

Найбільше зареєстрованих заяв щодо субсидій – в обласному центрі, а також у Рівненському та Здолбунівському районах. При цьому опрацьовано вже більше 80% звернень громадян за субсидіями.

Нагадаємо, що Рівненським сім’ям повторно розноситимуть бланки на оформлення субсидій – заяву на її отримання, декларацію про доходи, а також роз’яснювальний лист від Уряду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Субсидія
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень