Майже 1000 пільговиків із Рівненщини отримають безкоштовні путівки на оздоровлення

За перше півріччя 2018 року стовідсотково профінансоване санаторне лікування для пільгової категорії населення Рівненської області

Пільговики Рівненщини оздоровлюються у закладах Волинської, Рівненської, Львівської, Закарпатської, Запорізької та Одеської областей.

Путівки передбачені для 217 осіб з інвалідністю,

87 учасників АТО,

690 громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 

Частина пільговиків вже оздоровилась, дехто - тільки розпочне лікування, а хтось лише планує поїхати до санаторно-курортного закладу.

Нагадаємо, що з 2017 року змінено систему закупівлі послуг санаторно-курортного лікування через безготівкове перерахування коштів оздоровчим закладам. Це дозволило надати право особам деяких пільгових категорій вільно обирати санаторно-курортний заклад.

Тобто, людина самостійно обирає санаторно-курортний заклад для проходження санаторно-курортного лікування відповідно до рекомендацій, вказаних у довідці медичного закладу.

 

Для цього треба звертатися до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації.

Таким чином, надавши громадянам можливість самостійно обирати заклад санаторно-курортного лікування, облдержадміністрації вдалося забезпечити переорієнтацію надання послуг згідно з потребою людей.

Повідомляє Рівненська ОДА

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень